Post by tacomrilijour on Mar 14, 2022 0:43:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NovelStar-Read your dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NovelStar-Read your dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ NovelStar-Read your dream 2022 version ▞▞▞
Με κρατήσατε αδιάκοπο για ένα συμβόλαιο και με αναγκάσατε να ενημερώσω 50 κεφάλαια, επικοινώνησα με τον εκδότη μου για να διαγράψω τα βιβλία μου, αλλά δεν υπήρξαν απαντήσεις. επιδιορθώστε το σύστημα και το προσωπικό σας. Ευχαριστώ.
Επιτρέψτε μου να το κατεβάσω😭😭😭
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή και τα βιβλία που δεν μπορώ να σταματήσω να τα διαβάζω 🥰🥰
Ωραίο μυθιστόρημα..θέλετε να διαβάσετε περισσότερα..περισσότερα νομίσματα παρακαλώ..
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή.
NovelStar-Read your dream पुस्तकें और संदर्भ xnis
Μου άρεσε να διαβάζω τα βιβλία.
Το κόστος αυτής της εφαρμογής είναι πέρα για πέρα τρελό, έχω 7 εφαρμογές ανάγνωσης και καμία από αυτές δεν χρεώνει τόσο πολύ για τόσο λίγα νομίσματα ή δεν δίνει ένα τόσο μικρό ποσό για μπόνους όπως αυτή η εφαρμογή, 3 νομίσματα για σύνδεση και 6 αν διαβάζετε για μια ώρα αλλά δεν μπορείτε να διαβάσετε για μια ώρα, καθώς χρεώνει 15-25 νομίσματα το κεφάλαιο, και τα κεφάλαια δεν είναι τόσο μεγάλα, ειλικρινά είναι ένα ξεσκέπασμα, το ireader είναι εντελώς δωρεάν το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μεταξύ των κεφαλαίων , το dreame δίνει πάνω από 100 κέρματα μπόνους την ημέρα, πρέπει πραγματικά να διορθωθεί
δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να λάβετε κέρμα αντί να πληρώνεστε, κρίμα που προτιμώ άλλη εφαρμογή από αυτήν την εφαρμογή.. Μιλάω για ιστορία, τότε είναι καλό.. αλλά γιατί να χρεώνετε περισσότερο από ό,τι αξίζει;
Πολύ διασκεδαστικό και ευχάριστο
Αυτή η εφαρμογή είναι φοβερή, πολλές καλές ιστορίες
Υπέροχες ιστορίες, αλλά εξαιρετικά ακριβές. Το δυνατό μπόνους για κάθε μέρα δεν είναι αρκετό για να αποκτήσετε ένα κεφάλαιο. Η αγορά δεν συζητείται, θα κόστιζε μια περιουσία Απεγκατάσταση, πολύ απογοητευμένος.
Εξαιρετική εφαρμογή ανάγνωσης για το τηλέφωνο, θα ήταν επίσης καλό αν ήταν συμβατή για χρήση και σε tablet Android
Μου αρέσει πολύ η διαφορετικότητα που δίνεις.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μπόνους για να ξεκλειδώσω το κεφάλαιο; και πώς να το χρησιμοποιήσετε
Πρέπει να ανοίξω αυτό που άρχισα να διαβάζω στο Facebook και είναι δύσκολο να το ακολουθήσω Παρακαλώ μην κάνετε περίπλοκο πώς να ανοίξετε τη συνέχεια της ιστορίας είναι ενοχλητικό δεν βοηθάει η εφαρμογή είναι κάτι άλλο.
Ο συντάκτης Alex γράφει πολύ καλά άρθρα και συνεντεύξεις
Πολύ ακριβό να αγοράσεις νομίσματα
Είμαι ο συγγραφέας του NovelStar. Μπορώ να πω ότι αυτή η εφαρμογή είναι καλή για συγγραφείς και αναγνώστες! 💖
Η ανησυχία μου για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι προωθεί μια λογοκλοπή ιστορία στην αρχική της σελίδα και επιλέγει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες του αρχικού συγγραφέα σχετικά με αυτό, παρακαλώ προσέξτε αυτό και διορθώστε το. ευχαριστώ
Γιατί υπάρχει τόση γυναικεία κακοποίηση και βασανιστήρια στις ιστορίες σας; Γιατί κάθε ιστορία έχει κακή γραμματική; Έχω ήδη αναφέρει την εφαρμογή σας. Ελπίζω να σας αναφέρουν και άλλοι αναγνώστες.
Γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον.
NovelStar-Read your dream Knihy a referenční materiály kgc
Λατρεύω τις ιστορίες
Τα μυθιστορήματα που διάβασα ήταν τόσο ενδιαφέροντα
Busuu: Learn Italian חינוך luts
NovelStar-Read your dream पुस्तकें और संदर्भ efx
Πριν δεν με ενδιέφερε ποτέ να διαβάζω ιστορίες στο διαδίκτυο, αλλά από το Goodnovel διάβαζα σε αυτήν την εφαρμογή όλη την ώρα.
Κακό. Εντελώς άσχημα. Αυτή η εφαρμογή fo0kin είναι γεμάτη και επιτρέπει λογοκλοπή. Υπάρχει μια ιστορία που ονομάζεται Fall for You και στην πραγματικότητα είναι μια ιστορία Wattpad από τον Jordan Lynde. Παρακαλώ, διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει.
NovelStar-Read your dream Kitab və Arayış yvm
Μόνο μία φορά για να διαβάσετε και να ανοίξετε το κεφάλαιο για check in και είναι πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε αυτό το μυθιστόρημα
Η ιστορία είναι εντάξει. Η γραμματική και η ορθογραφία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποιες τροποποιήσεις. Δυσκολεύτηκα να αγοράσω νομίσματα για να ξεπεράσω το κεφάλαιο 7.
NovelStar-Read your dream पुस्तकें और संदर्भ jzm
Πολύ λαμπρή εφαρμογή. Είναι απλά τόσο απίστευτο με τόσα πολλά καλά βιβλία. Μπορεί πρώτα να διαφημίσουν άλλους, αλλά ανεξάρτητα από το τι βλέπετε πρώτα, σας προτείνω να ελέγξετε πρώτα το "Purchased Luna". Αυτό το βιβλίο είναι τόσο εκπληκτικό. Δώστε και στον γράφοντα νομίσματα! Απλώς κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή ανάγνωσης τσέπης και προχωρήστε στη ζωή😍☺
Τα κεφάλαια είναι πολύ ακριβά σε σύγκριση με τη δυνατότητα συλλογής κερμάτων check in. Πολύ ακριβή εφαρμογή για ανάγνωση.
Μην αποθηκεύσετε το σημείο που βρίσκομαι στο βιβλίο και στη συνέχεια χρησιμοποιεί κέρματα για να επιστρέψω εκεί που βρίσκομαι
Έχει τόσα πολλά καταπληκτικά βιβλία με εξαιρετική ιστορία
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσετε κέρματα εκτός από το check in. Αυτό είναι ακόμη 2-3 νομίσματα την ημέρα. Πρέπει να περιμένω 4-5 μέρες για να ξεκλειδώσω ένα κεφάλαιο
Εξαιρετικές περιγραφές και λεπτομέρειες στις ιστορίες
Αυτή η εταιρεία σαφώς δεν ενδιαφέρεται σε ποιον προσφέρει συμβόλαια. Υπογράφουν λογοκλοπές που κλέβουν βιβλία από το off wattpad και η εταιρεία δεν προσφέρεται καν να αποζημιώσει σωστά τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ συγγραφείς μετά την κατάργηση ενός βιβλίου από το DMCA. Αηδιαστική επιχειρηματική πρακτική. Κατεβάστε μια άλλη εφαρμογή, εκτός και αν υποστηρίζετε λογοκλοπές και κλοπές.. γιατί 9/10 φορές πιθανότατα διαβάζετε ένα βιβλίο που προέρχεται από άλλο ιστότοπο χωρίς τη συγκατάθεση των αρχικών συγγραφέων.
Ουάου! Υπάρχουν πολλές ωραίες ιστορίες εκεί έξω και θέλω ακόμα να τις διαβάσω και θα συνεχίσω να τις περιμένω με ανυπομονησία.
Η ανάγνωση των κεφαλαίων αγοράς είναι ένα πρόβλημα και δεν δίνετε πρόσθετα. Για να ξεκλειδώσετε κεφάλαια όπως. Άλλες νέες εφαρμογές
Μου αρέσουν μερικές ιστορίες σε αυτήν την εφαρμογή ΑΛΛΑ έχω προβλήματα με την προσπάθεια να αγοράσω ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο, όποτε επιλέξω να παραλείψω. Το θέμα είναι όταν επιλέγω ένα κεφάλαιο με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η εφαρμογή αγοράζει αυτόματα το επόμενο κεφάλαιο ή το προηγούμενο κεφάλαιο που δεν είναι της επιλογής μου. Θεωρώ σκοτεινό να επιλέγω την εφαρμογή για μένα αντί να μου επιτρέπει την επιλογή μου. Προγραμματιστές ή οθόνες: Διορθώστε αυτό το πρόβλημα. Έχω ήδη την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.
Διάβαζε ένα βιβλίο ξαφνικά δεν υπήρχε πια στη βιβλιοθήκη. Ήταν στο κεφάλαιο 955. Μην το βρείτε. Ζητήστε βοήθεια. Χωρίς ανταπόκριση. Ξοδέψατε πολύ χρόνο και χρήμα σε αυτήν την εφαρμογή. Πολύ απογοητευμένος. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν άλλον.