Post by tacomrilijour on Mar 14, 2022 0:37:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها نشانه های نقص ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
من 10 ساعت منتضرن بیار بالا
اگرچه من برای حذف آگهی ها پول پرداخت کرده ام، اما وقتی دکمه ای را که راه حل را نشان می دهد فشار می دهم، تبلیغات را نشان می دهد.
Thief Puzzle - Can you steal it ? 解謎 jakc
راه به تبلیغات بسیار
King of Thieves Game for Android - Download | Cafe Bazaar
معمولی
این بازی خیلی خیلی خوب است و تبلیغات زیادی ندارد و بسیار سرگرم کننده است اما باید اعتراف کنم که به نظر چالش برانگیز است برای برخی از افراد مانند من بسیار سخت است اما از اینکه نقد من را خواندید متشکرم 😍😚
ریدم توش
148 Apps“If you need a good puzzle game today, or heck, even a smile, you should probably go grab Tiny Thief.” - Touch ArcadeIn a world of greed,
در کل بازی خوبی است اما تبلیغات زیادی دارد
دست همیشه کنترل خود را از دست می دهد. weegon کار رو سخت تر کرده بود 😠😠😠 وگرنه بازی قشنگیه
تبلیغات خیلی زیاد من حتی نمی توانم به اندازه کافی وارد بازی شوم تا ببینم آیا ارزش پرداخت کردن را دارد یا خیر. تبلیغات به معنای واقعی کلمه در هر سطح دیگر.
مثل اینکه بازی سرگرم کننده است اما بعضی از آن ها من واقعاً نمی دانم که در عین حال سخت است اما در عین حال سرگرم کننده است من بازی را دوست دارم بنابراین بله؛-;
بد نیست خوبه
تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، لطفاً کاری انجام دهید، اما بازی جالب است.
تبلیغات بسیار زیاد، غیرقابل پخش
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzle jwkl
خوبه ولی هنگ میکنه
این بازی 🎮 خیلی سرگرم کننده است 😀😄👍 و خواهر من خیلی خوشحال است که این بازی را بازی می کند و می توانید لطفا چند سطح دیگر اضافه کنید 🙏😀
برای سنین کم خیلی بد آموزی جرات
اره خیلی خوبه ولی یه مشکل که خیلی مرده فضوله بی ادبیه بی شعور هست من خوشم نمیاد ولی دیگه برای سرگمی خوبه بد نیست از سازنده این بازی خیلی کثافت هست برم گمشن بی ادبی کس کش.
سلام من حنانه هستم این بازی همیت ۲ ستاره هم😈😈 بزر به هش دادم چون حافظه رو می بره اما یک زره باحاله
3 ستاره برای خوب بودن، اما برای حذف تبلیغات، به پول واقعی نیاز دارید، و من فقط 0.1 دلار دارم
این را به سختی می توان به عنوان یک بازی پازل توصیف کرد. هر «پازلی» اصلاً نیازی به تفکر ندارد. چنین بازی مرگ مغزی، من نمی فهمم چگونه کسی می تواند از آن لذت ببرد.
بازی خوبی است اما تبلیغات آن ظاهر می شود. اینو درست کن بعد دوباره نصب میکنم
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzle jwkl
بازیش عالیه فقط من تو مرحله ۶۷گیر کردم یه راهنمایی بدین
فقط شکایت واقعاً میزان تبلیغات است اما وحشتناک نیست. فقط آزار دهنده می شود.
Walking Dead: Road to Survival Rollespill joab
خیلی مسخره اس.برا کودکان ۵ سال خوبه
بازی خوبی است اما اضافه های زیادی دارد که باعث می شود این بازی را حذف کنم بنابراین 2 ستاره دادم
داد - Islamic manuscripts
بازی خوبی بود اما بعد از سه روز مرحله هاش تموم شد😤😬
خوبه ولی آسونه و مرحله هاش زود تموم میشه من خیلی وقته تمومش کردم منتظرم تا بروز بیاد و مرحله های بیان ولی در کل بازی خوبیه
خیلی بچه گونست
این ایده خوبی است، اما اغلب اوقات دست در همه جا خراب می شود، معمولاً به صورت کسی ضربه می زند و باعث می شود من گم شوم یا از صفحه پرش کنم و برنگردم.
بازی خوبیه ولی مراحلش کمه😔